Belastingdienst
Contact Belastingportaal Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Aan de loketten van de Vlaamse Belastingdienst kan u persoonlijk terecht voor algemene informatie rond de verschillende heffingen, het registreren van aangiftes in de verkeersbelasting en/of eurovignet, het stopzetten van dergelijke aangiftes, het registreren van een bezwaar, Aan de loketten kan eveneens gebruik gemaakt worden van een betaalterminal Bancontact.
Belastingdienst Startpagina Facebook.
Vanaf morgen kun je aangifte inkomstenbelasting doen over het jaar 2016. Vandaag werd het startsein gegeven door directeur Interactie van de Belastingdienst Eline Spros-Vierkant: Nu bent u aan zet. https//belastingdienst-in-beeld.nl/nu-bent-u-aan-zet/: Bekijk ook deze video waarin we iets laten zien over onze voorbereidingen: http//bit.ly/2m8FX5O.
Vlaamse Belastingdienst Belastingportaal Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De Vlaamse Belastingdienst bestaat uit vijf afdelingen. docx bestand OrganIgram.docx 41 kB. Afdeling coördinatie taxatie. verwerkt de inkomende datastromen tot aanslagbiljetten. voert kwaliteitscontroles uit op aanslagbiljetten vooraleer ze te verzenden. beheert en verdeelt binnenkomende brief en mailwisseling binnen de organisatie.
Belastingen Belgium.be.
U bent hier. Particulieren en zelfstandigen. Blokkeren rekening en safe. Niet-inwoners: dien nu uw belastingaangifte in via Tax-on-web. Het Fiscaal Memento van 2017 is verschenen. De FOD Financiën opent 11 infocenters. Kleine ondernemingen: u moet misschien geen btw-klantenlisting meer indienen.
Belastingdienst Wikipedia.
Zo heeft iedere gemeente in Nederland een onderdeel dat zich met de heffing van gemeentebelastingen bezighoudt. De nationale Belgische belastingdienst is de FOD Financiën. Daarnaast heeft de Vlaamse overheid voor een beperkt aantal bevoegdheden een eigen belastingdienst, de Vlaamse Belastingdienst.
Belastingdienst Nederland Wikipedia.
Onder de Belastingdienst vallen ook de Douane die belast is met het toezicht op de in, uit en doorvoer van goederen door Nederland, Toeslagen dat belast is met het uitkeren van inkomensafhankelijke toeslagen en de Fiscale inlichtingen en opsporingsdienst FIOD.
Belastingportaal Vlaanderen.
Belasting en boekhouden: u moet Belastingdienst niet 100% geloven!
Home Belastingdienst Moet U Belastingdienst 100% geloven? Moet U Belastingdienst 100% geloven? Elma de Bruijn. Het is fijn voor andere ondernemers als je het artikel deelt. Heeft u kennis over belasting en boekhouden nodig? Ga naar de Belastingdienst, zou men zeggen.
Contact FOD Financiën.
van 8u tot 12u en 13u tot 17u voor alle technische vragen over Tax-on-web, Tax-Calc, My Minfin, Info-Succ, MyRent, Intervat, Biztax, Finprof, Belcotax-on-web, VAT on e-services, Finelts, URBAIN. Als uw vraag een inzage in uw persoonlijk dossier vereist, neemt u best contact op met uw lokaal belastingkantoor.

Contacteer ons

Op zoek naar Belastingdienst?