opleiding nederlands
Cursus Schrijf goed Nederlands LOI.
Wel kun je een verklaring aanvragen waarin staat dat je de opleiding hebt gevolgd. Wie verder wil studeren, kiest bijvoorbeeld voor de cursus Zakelijke communicatie Nederlands. Vraag een studieverklaring aan. Is er geen examen aan de opleiding verbonden, maar wil je wel een bewijs van de behaalde resultaten?
Opleiding Nederlands als tweede taal populair NOS.
Opleiding Nederlands als tweede taal populair. Cursisten krijgen Nederlandse les voor anderstaligen ANP. Het aantal mensen dat wil lesgeven in Nederlands als tweede taal is flink toegenomen. Volgens Trouw zitten de opleidingen Nederlands als tweede taal overvol en was er nog nooit zo veel vraag naar een cursusplek.
Voltijd bachelor Lerarenopleiding Nederlands Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Woon je in het buitenland? Vraag dan de brochures aan via e-mail. Ik wil graag in de toekomst geïnformeerd worden over deze opleiding en de activiteiten van Hogeschool Rotterdam. Stuur mij de brochure. Lerarenopleiding VO/BVE Nederlands voltijd. Meer brochures toevoegen max 5.
Leraar Nederlands deeltijd Tilburg Fontys.
Voor wie is deze opleiding. Over deze opleiding. De brede maatschappelijke belangstelling voor taal en taalverschijnselen dringt ook door tot in de school. De afgestudeerde leraar Nederlands is het aanspreekpunt voor leerlingen in de klas en collegas in de personeelskamer bij alledaagse en minder alledaagse taalkwesties.
Leraar Nederlands Deeltijd Hogeschool van Amsterdam.
Opleiding tot leraar v.o. van de 2e gr in Nederlands. Vind je het interessant om pubers aan het lezen te krijgen of ze te leren een brief zonder spelfouten te schrijven? Dan is de opleiding Leraar Nederlands misschien wat voor jou.
Opleiding HBO Bachelor Lerarenopleiding Nederlands NCOI Opleidingen en Trainingen.
Met deze opleiding behaalt u uw officiële tweedegraads onderwijsbevoegdheid. Deze opleiding is ontwikkeld voor diegenen die op een efficiënte en flexibele manier het officiële getuigschrift HBO Bachelor Opleiding tot Leraar Voortgezet Onderwijs van de Tweede Graad in Nederlands willen behalen.
Hbo-bachelor Lerarenopleiding Nederlands Afstandsleren Windesheim.
Als leraar Nederlands in spe ontwikkel je stap voor stap jouw mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid, want je draagt straks je kennis van grammatica en spelling over op leerlingen. Je gaat aan de slag met taalkunde, cultuur en literatuur. Samen met andere deelnemers aan de opleiding leer je lesgeven en loop je ieder jaar stage op een school in het voortgezet onderwijs.
Nederlandse taal en cultuur Universiteit van Amsterdam.
Uiteindelijk begrijp je de Nederlandse taal grondig en weet je hoe je ermee werkt in de meest uiteenlopende situaties: in een politieke speech of een toneeldialoog, in een gesprek met anderstaligen of een juridisch geschil, tijdens een les Nederlands of op de redactie van een literaire uitgeverij.
Nederlandse taal en cultuur BA.
Je hebt veel keuzevrijheid en bent voor een groot deel regisseur van je eigen opleiding.; Er is unieke expertise aanwezig op het gebied van het middeleeuws en 17 e eeuws Nederlands, retorica, Caraïbische literatuur en andere postkoloniale literatuur.; Je hebt de mogelijkheid om colleges te volgen over literatuur en schrijven bij bekende auteurs.;

Contacteer ons

Zoeken naar opleiding nederlands