opleiding nederlands
Cursus Schrijf goed Nederlands LOI.
Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag. Er gelden geen specifieke eisen voor toelating tot de cursus Schrijf goed Nederlands. Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een fulltime baan en andere bezigheden.
Curus Zakelijk Nederlands Avondopleidingen SKO.
Cursus Zakelijk Nederlands. Het beeld dat relaties van uw bedrijf krijgen wordt gevormd door de wijze waarop u zich o.a. in uw correspondentie presenteert. In de cursus Zakelijk Nederlands leert u de Nederlandse taal op een correcte wijze te gebruiken.
Leraar Nederlands deeltijd Tilburg Fontys.
Over deze opleiding. De brede maatschappelijke belangstelling voor taal en taalverschijnselen dringt ook door tot in de school. De afgestudeerde leraar Nederlands is het aanspreekpunt voor leerlingen in de klas en collegas in de personeelskamer bij alledaagse en minder alledaagse taalkwesties.
Leraar Nederlands tweedegraads voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
Een leraar Nederlands leert leerlingen goed lezen, schrijven, spreken en luisteren. Wil je leerlingen daarin begeleiden, dan moet je zelf de taal goed kunnen gebruiken. In de opleiding tot leraar Nederlands tweedegraads besteden we daar ook aandacht aan. Je leert en werkt tegelijk tijdens je lerarenopleiding.
Nederlandse taal en cultuur Universiteit van Amsterdam.
Uiteindelijk begrijp je de Nederlandse taal grondig en weet je hoe je ermee werkt in de meest uiteenlopende situaties: in een politieke speech of een toneeldialoog, in een gesprek met anderstaligen of een juridisch geschil, tijdens een les Nederlands of op de redactie van een literaire uitgeverij.
Deeltijd bachelor Lerarenopleiding Nederlands Hogeschool Rotterdam. Payoff.
In de laatste fase van je opleiding verdiep je je door middel van een minor in je vakgebied of verbreed je je kennis in een door jou gewenste richting. Bekijk de minors. Heb je een Pabo-diploma of heb je een andere lerarenopleiding afgerond én geef je les in het vak Nederlands in het voortgezet onderwijs of in het mbo minimaal 8 tot 10 lesuren per week, dan kom je in aanmerking voor de tweejarige deeltijdopleiding Nederlands.
Hbo-bachelor Lerarenopleiding Nederlands Afstandsleren Windesheim.
Als leraar Nederlands in spe ontwikkel je stap voor stap jouw mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid, want je draagt straks je kennis van grammatica en spelling over op leerlingen. Je gaat aan de slag met taalkunde, cultuur en literatuur. Samen met andere deelnemers aan de opleiding leer je lesgeven en loop je ieder jaar stage op een school in het voortgezet onderwijs.
Leraar Nederlands Deeltijd Hogeschool van Amsterdam.
Opleiding tot leraar v.o. van de 2e gr in Nederlands. Vind je het interessant om pubers aan het lezen te krijgen of ze te leren een brief zonder spelfouten te schrijven? Dan is de opleiding Leraar Nederlands misschien wat voor jou.
Leraar Nederlands tweedegraads deeltijd Hogeschool Utrecht Werk Studie.
Studeren aan de HU. Andere HU sites. Leraar Nederlands tweedegraads. De opleiding Past deze opleiding bij mij, opleidingsinhoud, gepersonaliseerd leren, versneld studeren, deze opleiding in losse modules, waarom bij de HU. Past deze opleiding bij mij? Deze opleiding in losse modules.

Contacteer ons

Meer resultaten voor opleiding nederlands