cursus Nederlands
Opleiding Nederlandse taal voor niet Nederlands sprekenden NT2, Geïntegreerd traject naar A2 Cursus Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Deze cursus is vooral nuttig voor beginners. U kent bijvoorbeeld een aantal Nederlandse woorden als u een tekst leest. En als iemand langzaam tegen u praat, begrijpt u een deel van wat hij zegt. Wilt u met deze cursus Nederlands leren?
TaalNetwerk Cursus Nederlands.
Nederlands niveau 1. Tijdens de cursus oefent u veel met de uitspraak van het Nederlands; u leert o.a. het Nederlandse alfabet en de getallen. U kunt uzelf voorstellen, vragen hoe het met iemand gaat, vertellen waar u vandaan komt en welk werk u doet.
Taalcursussen Nederlands in Amsterdam TopTaal TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal.
In een vaste lesgroep volg je op je eigen taalniveau en tempo de cursus en examentraining. Je kunt ook Nederlands leren met het Staatsexamen NT2. Hiermee laat je zien dat je de Nederlandse taal voldoende beheerst om in Nederland te kunnen werken of studeren.
Cursus Nederlands foutloos spreken en schrijven.
Wat kun je met deze cursus Nederlands? De cursus Nederlands foutloos spreken en schrijven leidt op voor een erkend diploma en helpt je om jouw Nederlands te verbeteren en meer uit je dagelijks leven en je carrière te halen.: Nederlands is een sleutelkwalificatie.
Taalcursus Nederlands Onderwijs Maastricht University.
Cursus B2 min en B2 bereiden je voor op het Staatsexamen NT2 Programma 2. Cursusmateriaal: Nederlands op niveau hoofdstuk 5-8, Coutinho; tekstboek voor groepsles, website voor zelfstudie. Certificaat B2: als je voldaan hebt aan de vereisten die horen bij deze cursus, krijg je een certificaat digitaal toegestuurd.
Nederlands Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Netwerken en partners. Doorzoek deze site. Talencentrum Taalcursussen Nederlands. Vertalen en corrigeren. Nederlands voor RUG-studenten en personeel. Nederlands voor Duitstaligen. Spreken en schrijven. Opleiding tot docent NT2. Training op maat. Vertalen en corrigeren. Nederlands voor RUG-studenten en personeel. Nederlands voor Duitstaligen.
Cursus Nederlands foutloos schrijven.
Of twijfel je over het gebruik van hoofdletters? Dan is deze online cursus Nederlands iets voor jou. Deze cursus sluit je af met een toets. Slaag je voor deze toets, dan ontvang je een certificaat. Onze cursussen hebben het CEDEO-keurmerk.
Cursus Nederlands Taleninstituut Regina Coeli.
We kunnen een cursus Nederlands ook incompany voor u verzorgen. Een taaltrainer komt naar u toe om een medewerker of een groep medewerkers te trainen. Wilt u dat uw medewerkers als groep les krijgen in een intensief programma, dan kunnen we een teamtraining op maat samenstellen die in ons instituut in Vught plaatsvindt.
Cursus Nederlands via NHA, LOI of NTI.
MBA / SPD. Home Cursussen Cursus Nederlands. Cursus Nederlands.nl / Nederlandse-cursus. Uitgebreide informatie voor als u op zoek bent naar een cursus Nederlands. De website Cursus-Nederlands.nl / Nederlandse-cursus.nl biedt informatie voor als u een cursus Nederlands voor beginners of een cursus Nederlands voor gevorderden wilt volgen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus Nederlands