cursus Nederlands
269x Nederlands Taalcursus / Cursus Vergelijken Springest.
Ik ben op zoek naar een cursus Nederlands schrijven Gesteld door Corina van der Giessen van der Giessen 2 reacties. Ik ben op zoek naar een cursus Nederlandse grammatica Gesteld door. Saskia S, mail en telefoonnummer niet vermelden 1 reactie.
Overige cursussen Nederlands Taalunieversum.
Deze lijst biedt praktische alternatieven aan mensen die niet kunnen meedoen aan één van de zomercursussen van de Taalunie en aan mensen in binnen en buitenland die gewoon hun Nederlands willen verbeteren. Dit thuisstudie-instituut verzorgt een cursus Nederlands voor buitenlanders.
De Nederlandse taal leren Gemeente Amsterdam.
In de cursus verhoogt u uw taalniveau. U spreekt nog niet zo goed Nederlands en u kunt niet lezen en schrijven. In de cursus leert u beter Nederlands spreken en oefent u met lezen en schrijven. Nederlands lezen en schrijven voor Nederlandssprekenden.
Taalcursussen Nederlands in Amsterdam TopTaal TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal.
Zo kun je een cursus Inburgering of Staatsexamen NT2 volgen. Ook een korte beroepsopleiding of Perfect Nederlands kun je leren bij TopTaal. Wil je weten welke cursus bij jou past? Bekijk het totale cursusaanbod in Amsterdam hieronder. Leer lezen en schrijven!
Taalcursussen Nederlands Online Nederlands leren als thuisstudie NHA.
Verbeter je uitdrukkingsvaardigheid en volg een cursus zakelijke correspondentie in het Nederlands. Is Nederlands niet je moederstaal en je wil je taalvaardigheid vergroten? Volg de cursus Nederlands voor anderstaligen: een NT2-cursus die je in je eigen tempo volgt. Kies voor een cursus Nederlands van de NHA.
Taaltraining Nederlands: NT2 beginners intensief Talencentrum UvA Talen.
Speciaal voor personen die binnen korte tijd de basis van het Nederlands onder de knie willen krijgen, organiseert UvA Talen een zeer intensieve taaltraining Nederlands voor beginners. Deze intensieve cursus duurt slechts vier weken. U heeft elke dag 25, uur les en u besteedt daarnaast nog ongeveer zes uur aan zelfstudie.
Cursus Nederlands Taleninstituut Regina Coeli.
Vind maar eens een andere cursus die precies is afgestemd op uw behoeften! We borduren voort op de kennis en de vaardigheden die u al heeft. Misschien moet u fouten afleren of kunt u juist met een kleine tip een grote stap voorwaarts zetten. Dat kan alleen in een individuele training met de coaching van onze deskundige taaltrainers. Bij Language Institute Regina Coeli kunt u onder andere werken aan.: Het verdiepen van uw inzicht in de structuur van het Nederlands en het toepassen ervan in de praktijk.
Cursus Nederlands foutloos schrijven en lezen NHA.
De cursus Foutloos Nederlands Schrijven en Spreken is een goede keuze voor iedereen die schriftelijke en verbale taalkennis en taalvaardigheid wil opfrissen. Werkenden en werkzoekenden, ambtenaren en ondernemers, jong en oud. Een speciale vooropleiding is voor de cursus niet nodig.
Hoe kan ik de Nederlandse taal leren? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Als u van buiten Europa komt, bent u verplicht om in te burgeren. Maar ook als u die plicht niet heeft, is het nodig om Nederlands te leren. Bijvoorbeeld om te kunnen praten over veiligheid op het werk. U kunt soms geld van de overheid lenen voor een cursus.

Contacteer ons

Zoeken naar cursus Nederlands