autisme
Autisme Amsterdam: Home.
Contact met een professional. Het Adviesteam Autisme Amsterdam bestaat uit een groep mensen van verschillende organisaties, met expertise op het gebied van autisme. Ondersteuning bij autisme. In Amsterdam is een groot aanbod van ondersteuning bij autisme, bijvoorbeeld bij diagnostiek, wonen en school.
Nederlands Autisme Register Home.
Heeft u zelf autisme of een gezinslid met autisme? Deel uw unieke levenservaring met autisme via het Nederlands Autisme Register NAR en werk zo samen met wetenschappers aan een beter leven voor mensen met autisme, in al hun diversiteit. Nederlands Autisme Register 2015.
Wat is autisme? NPO Focus.
Minister Wiebes, uw opmerking over autisme sloeg de plank ernstig mis.
Ik ben zelf ook autistisch, daar schaam ik me niet voor en het zou fijn zijn als er niet over autisme gesproken wordt op een manier waardoor het lijkt alsof iemand zich daarvoor zou moeten schamen, zeker door iemand met een voorbeeldfunctie.
Zorgwijzer: autisme ZorgWijzer.nl.
Vanuit de Geestelijke Gezondheidszorg GGZ zijn er verschillende behandelmogelijkheden om mensen met autisme te behandelen. Hierbij ligt de focus op het verminderen en voorkomen van problemen in verband met het autisme en het leren omgaan met autisme in het dagelijks leven.
CBR onze diensten Eigen verklaring keuring Mag ik rijden als. ik autisme heb?
ik autisme heb? Direct langs een specialist bij een autismespectrumstoornis ASS. Heeft u vraag 3 en eventueel nog andere vragen van de Eigen verklaring met ja beantwoord in verband met een autismespectrumstoornis autisme, Asperger, PDD-NOS? En heeft u nog nooit eerder een rijbewijskeuring ondergaan?
Autisme.
Naar school met autisme. Ben jij iemand met een autisme spectrum stoornis? Dan kun je praktische hulp krijgen van Wat werkt Dat is een training die niet alleen voor jouzelf handig is, maar ook voor de mensen om jou heen.
Autisme Wikikids.
Autisme is een stoornis, waarbij de manier van verwerken van informatie anders verloopt in de hersenen dan bij iemand zonder autisme. Er zijn verschillende vormen van autisme en bij iedereen is dit ook weer verschillend of iemand er erg last van heeft of maar een beetje.
Autisme UMC Utrecht.
U kunt bij MEE terecht met uw vragen over bijvoorbeeld opvoeding, wonen, en geldzaken. De website van Het Kenniscentrum Kinder en Jeugdpsychiatrie KJP biedt veel informatie over autisme. Wij maken deel uit van de Academische Werkplaats Autisme Reach-Aut, opgericht om kennis te bundelen en te delen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor autisme