nederlandse
Taalunie Beleids en kennisorganisatie voor het Nederlands.
24 miljoen Aantal mensen op de wereld dat Nederlands spreekt. Grote vooruitgang in het onderwijs en taalbeleid in Caribisch Nederland. 11 september 2018. Eric de Vroedt laureaat van de Toneelschrijfprijs 2018. 7 september 2018. Nieuw boek ondersteunt en stimuleert de taalontwikkeling van kinderen op Curaçao.
Nederland Wikipedia.
Er is een lange traditie van floristisch en faunistisch onderzoek, dat tegenwoordig uitgevoerd wordt door organisaties als SOVON, FLORON en De Vlinderstichting. Sommige verenigingen voor natuurstudie zijn al meer dan honderd jaar actief, zoals de Nederlandse Entomologische Vereniging, de Vogelbescherming Nederland, de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging Vereniging voor veldbiologie en de Nederlandse Mycologische Vereniging.
Wie we zijn Taalunie.
Wie we zijn. Doorzoek deze site.: Wie we zijn De Nederlandse Taalunie. Wie we zijn. De Nederlandse taal. Het Nederlands is een officiële taal in Nederland, België Vlaanderen en Brussel, Suriname, Aruba, Curaçao en Sint-Maarten. Maar liefst 24 miljoen mensen spreken Nederlands.
nationaliteit: Nederlands / Nederlandse Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Wat moet ik op een formulier invullen achter nationaliteit: Nederlands of Nederlandse? Nederlands en Nederlandse zijn beide mogelijk; in paspoorten en rijbewijzen wordt Nederlandse gebruikt. Wie de vorm met e gebruikt, vat de combinatie nationaliteit: Nederlandse op als verkorting van Wat is uw nationaliteit?
Nederlands Wikipedia.
Nederlandse Antillen 1953 2010, tot het gebied in 2010 een andere staatkundige indeling kreeg. De van oorsprong Nederlandse kolonisten in Zuidelijk Afrika, eerst Boeren en later Afrikaners genoemd, hebben destijds gepleit voor de erkenning van de Nederlandse taal in verschillende republieken en Britse gebieden.
Instituut voor de Nederlandse Taal.
Alle verschenen artikelen staan sinds 2016 op de website van het Instituut voor de Nederlandse Taal. Semantisch lexicon DiaMaNT. Een deelproject van CLARIAH waarbinnen een diachroon semantisch lexicon van de Nederlandse taal wordt ontworpen. Sinds april 2016 zijn de digitale taalmaterialen van de voormalige TST-Centrale ondergebracht bij het Instituut voor de Nederlandse Taal.
Seksrobot Robin kreunt, beweegt en spreekt Nederlands NOS.
Hoe" was je dag, vraagt Robin met een Vlaams accent. Het Nederlandse accent is eruit gehaald, dat klonk niet zacht genoeg. Ik" vind het fijn als je bij me bent" Maar ook: Streel" eens over mijn tepels" Of: Wil" je liever van achter" En: Weet" je, met glijmiddel vind ik het fijner.
Nederlandse taal en cultuur Bachelors Universiteit Utrecht.
Geef mij uitleg. Informatie voor Nederlandse studenten. Information for international students. Nederlandse taal en cultuur BA. Over deze opleiding. Waarom in Utrecht. Feiten en cijfers. Bachelor Open Dag. Voor Nederlandse studenten. Voor internationale studenten. Video van Kom Nederlands studeren in Utrecht.
De Nederlandse Data Science Prijzen: ondernemerschap en onderzoek in de schijnwerpers.
De aanmeldperiode loopt tot en met woensdag 28 maart, waarna op dinsdag 12 juni de uitreiking volgt in de Aula van de Universiteit van Amsterdam. Nederlandse Data Science Prijzen. De Nederlandse Data Science Prijzen zijn in het leven geroepen om uitzonderlijk innovatief ondernemerschap en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van data science in de schijnwerpers te zetten.

Contacteer ons

Zoeken naar nederlandse