nederlands
Nederlands op school Taalunieversum.
Ga naar de bundel. Leermiddelengids Nederlands In de Leermiddelengids Nederlands kan u informatie opzoeken over leermiddelen voor Nederlands in het basis voortgezetsecundair en volwassenenonderwijs. DWVDNT lestips Introduceer De wereld van de Nederlandse taal in de klas met de lestips over.
Deens nieuws in het Nederlands: jullie taal klinkt zo leuk YouTube.
Published on Mar 16, 2017. Omdat" je taal zo leuk is" De Deense televisiezender TV 2 News heeft het nieuws over onze verkiezingen op een originele manier gebracht. Ze lazen de berichten voor in het Nederlands! tip: zet je geluid aan.
HSN Conferentie Conferentie Onderwijs Nederlands.
HSN Conferentie Onderwijs Nederlands. 24 25 nov 2017. Hogeschool Windesheim, Zwolle. De HSN-conferentie is een jaarlijkse conferentie over het onderwijs Nederlands op alle niveaus: primair en secundair onderwijs, beroepsonderwijs, hoger onderwijs, Nederlands voor anderstaligen. U kunt kiezen uit zeker tachtig presentaties.
Taalunieversum Alles over het Nederlands.
In binnen en buitenland kan er nog wel eens verwarring zijn over de Nederlandse taal die wordt gesproken in Nederland en Vlaanderen. Zo worden het Vlaams en het Nederlands soms gezien als twee aparte talen of het Vlaams wordt gezien als een dialect binnen het Nederlands.
Feiten en cijfers Taalunieversum.
Aan zo'n' 150 universiteiten in het buitenland doceren ongeveer 600 docenten Nederlands als vreemde taal in 40 landen. Aan honderden instellingen op niet-universitair niveau geven nog eens ruim 6.000 leerkrachten Nederlands aan 400.000 leerders buiten het Nederlandse taalgebied buitenland en Franstalig België.
Nederlands woordenboek Woorden.org.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Wat is Woorden.org? Woorden.org is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Dit is een professioneel en up-to-date woordenboek geschreven door ervaren woordenboekmakers.
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
expand_more Nederlands Engels. Wist je dit al? Al onze woordenboeken zijn bidirectioneel, wat wil zeggen dat je woorden gelijktijdig in beide talen kan opzoeken. Nederlands Engels Nederlands Engels. Nederlands Duits Nederlands Duits. Engels Nederlands Engels Nederlands. Engels Arabisch Engels Arabisch.
Nederlands WikiWoordenboek.
Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitleNederlandsoldid3530546.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 10. Zelfstandig naamwoord in het Nederlands. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Woorden in het Nederlands met IPA-weergave. Achtervoegsel s in het Nederlands. Taal in het Nederlands.
Nederlands Wikipedia.
Onder het verzamelbegrip Periferie" van het Nederlands" volgt hieronder een overzicht van taalvariëteiten of derivaten van het Nederlands die geografisch, sociolinguïstisch en/of typologisch op een grotere afstand van het stamgebied en/of het Standaardnederlands staan dan andere, meer reguliere variëteiten van het Nederlands.

Contacteer ons

Zoeken naar nederlands