nederlands
Nederland Wikipedia.
In het Frans was dit Pays-Bas, in het Italiaans Paesi Bassi en in het Duits Niederlande. In het Nederlands werd zowel het enkel als het meervoud gebruikt, terwijl in het Frans en Engels Pays Bas/Low Countries uitsluitend het meervoud gebruikt werd.
Net In Nederland.
Leer het Nederlands. Clipphanger Wat is het verschil tussen enige en enigste? Hoe kun je bet beste woordjes leren? Vier tips voor het onthouden van woordjes. Waarom schrijven we van links naar rechts? Wij vinden het heel gewoon om van links naar rechts te schrijven, maar dat gebeurt niet in alle landen.
Nederlands woordenboek Woorden.org.
Typ een Nederlands woord en klik op Zoek op. Wat is Woorden.org? Woorden.org is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Dit is een professioneel en up-to-date woordenboek geschreven door ervaren woordenboekmakers.
Nederlands Wikipedia.
Onder het verzamelbegrip Periferie" van het Nederlands" volgt hieronder een overzicht van taalvariëteiten of derivaten van het Nederlands die geografisch, sociolinguïstisch en/of typologisch op een grotere afstand van het stamgebied en/of het Standaardnederlands staan dan andere, meer reguliere variëteiten van het Nederlands.
Nederlands Curriculum.
Bekijk hier de andere tussenproducten van Nederlands. Reflectie op het tweede tussenproduct Curriculum.nu. 9 juli 2018. Misschien is het onderwijs wel de meest inspirerende plek om te werken. 14 juni 2018. Bijgestelde visie op het leergebied Nederlands. 14 juni 2018. Tweede tussenproduct Nederlands: geef nu uw feedback!
Test je kennis van de Nederlandse taal!
Deze taaltest is een onderdeel van Uitgeverij Pak, specialist in lesmateriaal Nederlands. Bezoek www.uitgeverijpak.nl voor lesmateriaal Nederlands voor het voortgezet onderwijs vo, middelbaar beroepsonderwijs mbo en hoger beroepsonderwijs hbo. copyright NederlandseTaaltest.nl Uitgeverij Pak Feedback. Uitgeverij Pak Feedback. Test je Nederlands.
Station Nederlands 1 Programma Oefenen.nl.
Station Nederlands is vanaf nu opgesplitst in twee programmas. De Opstartlessen vind je in Station Nederlands 1 en dat is nu klaar. De Beginnerslessen komen terug in Station Nederlands 2 en dat komt in mei 2018 online. Punten en certificaat.
CambiumNed website voor het vak Nederlands.
Literatuurgeschiedenis is af! Gebruik de beste oefensite voor het vak Nederlands nu ook in de klas! Ja, ik wil een proefaccount. Learnbeat from Dedact on Vimeo. Een werkelijk wervelende roman / hoogst relevante filosofische literatuur NRC Handelsblad. De geschiedenis van het Nederlands.
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor nederlands