nederlands
Nederlandse taal en cultuur Bachelors Universiteit Utrecht.
Video van Kom Nederlands studeren in Utrecht. Meer dan een taal. Elke dag spreken en lezen we Nederlands, maar dat maakt deze taal nog niet vanzelfsprekend. In de bachelor Nederlands leer je waarom je een taal nooit perfect kunt beheersen.
CambiumNed website voor het vak Nederlands.
Literatuurgeschiedenis is af! Gebruik de beste oefensite voor het vak Nederlands nu ook in de klas! Ja, ik wil een proefaccount. Learnbeat from Dedact on Vimeo. Een werkelijk wervelende roman / hoogst relevante filosofische literatuur NRC Handelsblad. De geschiedenis van het Nederlands.
Welkom bij Ezelvereniging het Nederlands Ezelstamboek.
Bevordert de gezondheid en het welzijn van alle ezelrassen in Nederland. Ezelvereniging het Nederlands Ezelstamboek. De Vereniging het Nederlands Ezelstamboek VNE is een vereniging voor fokkers en ezelliefhebbers met of zonder ezels. De ezelvereniging is in Europa het erkend moederstamboek van het ras Mediterrane Miniatuur ezel en de Nederlandse ezel.
Nederlands.nl: de plek voor columns, beschouwingen, hartenkreten, verhalen etc.
De inzending in het Nederlands mag niet eerder gepubliceerd zijn. Iedereen boven de 18 jaar en woonachtig c.q.afkomstig uit Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland en Nederlandstalig België kan meedoen. De inzendingen stuur je naar: raadseligeroos@literaircafevenray.nl onder vermelding van je naam en woonplaats.
Nederland Wikikids.
Nederland wilde niet óók nog een oorlog met Frankrijk riskeren en in 1839 erkende Nederland de Belgische onafhankelijkheid, hoewel Willem I hier niet blij mee was. De Belgische" provincies Limburg en Luxemburg werden verdeeld in een Belgisch en Nederlands deel.
Nederlands woordenboek Woorden.org.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Wat is Woorden.org? Woorden.org is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Dit is een professioneel en up-to-date woordenboek geschreven door ervaren woordenboekmakers.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Taalunieversum Alles over het Nederlands.
In binnen en buitenland kan er nog wel eens verwarring zijn over de Nederlandse taal die wordt gesproken in Nederland en Vlaanderen. Zo worden het Vlaams en het Nederlands soms gezien als twee aparte talen of het Vlaams wordt gezien als een dialect binnen het Nederlands.
Nederlands Wikipedia.
Onder het verzamelbegrip Periferie" van het Nederlands" volgt hieronder een overzicht van taalvariëteiten of derivaten van het Nederlands die geografisch, sociolinguïstisch en/of typologisch op een grotere afstand van het stamgebied en/of het Standaardnederlands staan dan andere, meer reguliere variëteiten van het Nederlands.

Contacteer ons

Resultaten voor nederlands